Nieuwe Expert tijdens de Harry Springer Show

De Harry Springer Show die tijdens Diversity Rocks – 2103 Festival in de theater zaal in Koorenhuis plaatsvindt heeft speciale gastexpert: Chantal Suissa-Runne (1980). Chantal is oprichter van YOUnite Coaching Training Consulting. Ze voert verschillende projecten uit op het gebied van maatschappelijke verbinding, dialoog, burgerschap, antiradicalisering en projecten die op het snijvlak van religie en samenleving liggen met een bijzondere aandacht voor de bestrijding van antisemitisme en islamofobie. Daarnaast is zij bestuurslid van de Liberaal Joodse Gemeente Amsterdam en Joods Educatief Centrum Crescas. Ze woont in Amstelveen met haar man en twee kinderen. Tijdens de Harry Springer Show zal ze als expert optreden.

a0d00fc9042f793107322c147464c0f5

Posted March 19, 2015 in: Uncategorized by admin