WIJKTIJGERS DEN HAAG DOEN VERSLAG VAN ‘DIVERSITY ROCKS: 2103 FESTIVAL’!

De allerleukste en jongste journalisten van Den Haag doen zaterdag 21 maart 2015 verslag van het ‘Diversity Rocks – 2103 Festival’: de Wijktijgers.

Zet je schrap voor hun frisse blik en de onbevangenheid waarmee deze aanstormende talentjes (leeftijd: 10-12 jaar) de festivalgangers interviewen over thema’s waar grote mensen vaak liever over zwijgen: discriminatie en racisme.

Tanja Eijkelboom (www.picobellapr.nl) en Peter Behagel (www.xtra.nl) begeleiden de kids bij de interviews en het camerawerk. Tanja geeft sinds 2013 in samenwerking met Xtra en Stichting Hoedje van Papier les in journalistiek en fotografie op scholen in de Haagse Schilderswijk en Transvaal. Met haar leerlingen maakt ze magazines over allerlei thema’s die spelen in hun omgeving. Kijk voor meer informatie op www.wijktijgers.nl/den-haag.

De Wijktijgers gaan tussen 15:00 – 18:00 aan de slag in het Koorenhuis, Prinsegracht 27, Den Haag.

 

Wijktijgers 1

Posted March 20, 2015 in: Uncategorized by admin